Daniela Písařovicová

A vypadají vedle sebe opravdu šťastně. Jen co vyšla na povrch pravda o vztahu Ondřeje Brzobohatého 39 který má už půl roku randit s moderátorkou Danielou Písařovicovou 43 reagovala poněkud překvapivě exmanželka Taťána Kuchařová 33.

Pin By Karel Kratky On Daniela Pisarovicova Fashion Ruffle Blouse Women S Top
Pin By Karel Kratky On Daniela Pisarovicova Fashion Ruffle Blouse Women S Top

Patří k nejhezčím a také nejvyšším českým moderátorkám.

. Daniela Písařovicová Praha Czech Republic. Po odchodu z veřejnoprávní České televize přešla do soukromé televize DVTV. Zatímco se Daniela Písařovicová 43 s úsměvem omlazuje v salonech krásy Taťána Kuchařová 34 cestuje po světě hubne detoxikuje se a nechává si věštit osud z karet. Ludvík Janíček Berousek v SJK 3.

Ondřej a Daniela svůj vztah nepotvrdili ale ani nevyvrátili. Daniela Písařovicová nikdy neprozradila kdo byl jejím posledním partnerem. Včera 22 min Politika Byl bych skvělý prezident. Lidé by měli ocenit že je někdo kdo to chce pro dobro všech udělat říká Březina.

Bývalá tvář České televize v posledních dnech na sociální síti sdílí snímky na kterých září obrovskými úsměvy a je znát že je v současné době nesmírně šťastná. Daniela Písařovicová 43 platila vždy za tajnůstkářku na dotazy směřující k soukromí odpovídala neurčitě - tak aby nic neprozradila. Daniela Písařovicová je česká moderátorka a redaktorka. Daniela Písařovicová 43 letmoderátorka ČT.

Ondřej Gregor Brzobohatý 39 zatím slibuje že napíše knihu. Informaci potvrdila Ondřejova exmanželka Taťána Kuchařová. Prsty v tom má určitě nová láska. Herec Miroslav Donutil a TV moderátorka a redaktorka Daniela Písařovicová v SJK 3.

Každý z osudného tria řeší rozvod jednoho z nejznámějších českých párů po svém. Naděje na děti se ale nevzdává. Na ostatních fotografiích tak šťastně nevypadala. Daniela Písařovicová tvrdí že není důvodem rozvodu Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové.

Manželství Ondřeje Gregora Brzobohatého s Taťánou Kuchařovou 34 mělo totiž mimo jiné ztroskotat na tom že plavovlasá kráska údajně upřednostňovala kariéru nad mateřstvím. 2021 uprostřed v pozadí Daniela Písařovicová. Herec a zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý a moderátorka Daniela Písařovicová mají údajně tvořit pár. Život si začala více užívat získala volný čas sama pro sebe a možná i proto si našla konečně partnera.

Po rozchodu je vysoká bruneta už půl roku sama tudíž se. Daniela Písařovicová září štěstím. O vztahu prý. Krásná zprávařka Daniela Písařovicová už není sama.

A naši hosté Miroslav Surka Pepa Pospíšil Boryš Secký Pavel Plánka a Petr Berki. Po odchodu z veřejnoprávní České televize přešla do soukromé televize DVTV. Moderátorka Písařovicová na prahu čtyřicítky sama. Stojaté vody českého showbyznysu teď pořádně rozčeřili Daniela Písařovicová 43 a Ondřej Gregor Brzobohatý 39.

Známý hudebník má být tím o kom moderátorka nedávno mluvila v jednom rozhovoru v němž opatrně připustila nového muže na scéně. Krásná moderátorka už není sama. 4 955 To se mi líbí Mluví o tom 3. Včera 19 min.

Ales Hama Song 2021. Život si začala více užívat získala volný čas. Krásná moderátorka už není sama. Sympatické novinářce je nakonec lehce přes čtyřicet a proto má nejvyšší čas na to aby potkala chlapa svých snů a založila s ním rodinu.

Vztah s Ondřejem Brzobohatým 38 tutlala jak jen to šlo nakonec jej potvrdila až pod silným nátlakem médií obzvlášť poté co se bývalá manželka Brzobohatého rozhodla prát špinavé prádlo veřejně. Krásná zprávařka Daniela Písařovicová už není sama. Daniela Písařovicová tvrdí že není důvodem rozvodu Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové. 458k Followers 343 Following 433 Posts - See Instagram photos and videos from Daniela Písařovicová danielapisarovicova.

Písařovicová utře Kuchařová bude chovat. Zatímco ze všech stran přicházejí zprávy o těhotenství zpěvaček hereček či modelek moderátorku České televizie Danielu Písařovicovou 39 nechává toto téma chladnou. Listen to Jaké by to bylo on Spotify. Nové lásce by se ale v žádném případě nebránila.

Moderátorka a redaktorka zpravodajství ČT24. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou a poté od září roku 2006 pracuje v České televizi kde reportuje ekonomické zprávy a moderuje ranní zpravodajské Studio 6. Moderátorka Daniela Písařovicová 43 přidala novou fotografii ze které přímo srší štěstí. 9 hours agoPřestože Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý svůj vztah oficiálně nepřiznali na veřejnosti svou lásku už neskrývají.

Daniela Písařovicová září štěstím. Rozvod Ondřeje Gregora Brzobohatého a Taťány. Daniela Písařovicová je česká moderátorka a redaktorka. Čas na lásku teď mám jsem šťastná i v osobním životě řekla tajnosnubně.

Daniela Písařovicová nikdy neprozradila kdo byl jejím posledním partnerem. Dříve též zpívala v různých hudebních kapelách například v uskupení Zanthia. Herec Miroslav Donutil moderátorka Daniela Písařovicová a hadí muž Ludvík Janíček Berousek v SJK 3. Daniela Písařovicová 43 přidala fotku na které doslova září.

Pin On Mi Fashion Label
Pin On Mi Fashion Label
Pin On Na Vlasku
Pin On Na Vlasku
Daniela Pisarovicova Ukazala Skvostnou Postavu V Satech Prozradila Ze Naposledy Vazila 61 Kilogramu Zivot Vcesku Cz
Daniela Pisarovicova Ukazala Skvostnou Postavu V Satech Prozradila Ze Naposledy Vazila 61 Kilogramu Zivot Vcesku Cz
Pin By Tomas Slach On Daniela Pisarovicova Bikinis Celebrities Fashion
Pin By Tomas Slach On Daniela Pisarovicova Bikinis Celebrities Fashion
Pin By Karel Kratky On Daniela Pisarovicova Fashion Sweaters Turtle Neck
Pin By Karel Kratky On Daniela Pisarovicova Fashion Sweaters Turtle Neck
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments